טארט שוקולד מריר ללא אפייה
1/12/2021
5 כוכבים
(1 הצבעות)
...
מתכון לטארט שוקולד מריר ללא אפייה – קינוח טעים, עשיר בטעמי שוקולד מריר ומאוד פשוט להכנה. אין צורך בתנור או בכישורי בשול/אפייה. כל מה שצריך זה כמה מצרכים בסיסיים ועשרים דקות עבודה. הקלתית של הטארט עשויה מעוגיות אוראו והמילוי משוקולד מריר איכותי. קינוח מומלץ לחובבי השוקולד.
מצרכים
לקלתית:
- 24 עוגיות אוראו
- 85 גרם חמאה מומסת
למילוי:
- 340 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה
- 30 גרם חמאה או שמן קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
1. במעבד מזון מרסקים את בעוגיות לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים את תערובת הפירורים על גבי תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. קוצצים את השוקולד ומעבירים לקערת זכוכית חסינת חום. מוסיפים לקערה שמנת מתוקה וחמאה/שמן קוקוס. מניחים את הקערה על גבי סיר עם מים מבעבעים (לא רותחים), כך שהקערה לא תיגע במים. ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב (ניתן גם להמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות). מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
3. יוצקים את תערובת השוקולד על גבי הקלתית. מעבירים להתייצבות במקרר לכ 3 שעות.
4. מקשטים בתותים או בפרי אחר (אופציונלי).
האימייל שלך לא יוצג באתר