6/1/2022
5 כוכבים
(1 הצבעות)
...
טארט נוטלה ללא אפייה - מתכון מהיר, קל וטעים. כל אוהבי הנוטלה יאהבו את הקינוח הזה. הטארט הזה ללא ביצים, ללא ג'לטין ולא מצריך טכניקות מיוחדות. הקראסט עשוי מעוגיות אוראו, המילוי עשיר, חלק וסופר טעים. ניתן להכין את הטארט מנוטלה ביתית (קישור למתכון למטה), מנוטלה קנויה או משוקולד השחר.
מצרכים
לקלתית/ קראסט:
- 24 עוגיות אוראו
- 6 כפות חמאה מומסת (90 גרם)
למילוי:
- 1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ"ל)
- 4 כפות קורנפלור (30 גרם)
- נוטלה 3/4 כוס + כפית 1 (250 גרם)
- ½1 כוסות שמנת מתוקה (360 מ"ל)
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כוס אגוזי לוז לקישוט (50 גרם)
הוראות הכנה
1. קולים אגוזי לוז במחבת במשך 3-4 דקות. עוטפים את אגוזים במגבת מטבח ומשפשפים על מנת להוציא את הקליפה. קוצצים את האגוזים ומניחים בצד.
2. במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את עוגיות האוראו לכדי פירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים את התערובת על פני תבנית הטארט והדפנות (קוטר 24 ס"מ). מאחסנים במקרר בזמן שמכינים את המילוי.
3. בקערה קטנה מערבבים 1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ"ל) וקורנפלור. מניחים בצד.
4. בסיר בינוני שמים נוטלה, מלח ושמנת מתוקה. מבשלים על אש בינונית עד שהכול נמס ומתאחד. כשהנוטלה נמסה מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מבשלים על אש בנונית עד למרקם סמיך בערך 5-6 דקות.
5. יוצקים את התערובת על הקלתית. מקשטים באגוזי לוז קצוצים.
6.מעבירים להתייצבות במקרר במקרר למשך 4 שעות או עד להתייצבות.
האימייל שלך לא יוצג באתר