הוראות הכנה
1. בסיר בגודל בינוני שמים 3 כוסות (720 מ"ל) חלב, סוכר, מקל קינמון, קליפת לימון וקורט מלח. מחממים על גבי להבה נמוכה ומביאים לסף רתיחה.
2. בנתיים בקערה מערבבים קורפלור עם 1 כוס (240 מ"ל) חלב עד שמקבלים תערובת חלקה וללא גושים.
3. כאשר החלב חם ומתחיל לבעבע, מוציאים את קליפת הלימון ומקל הקינמון. שופכים פנימה את תערובת הקורנפלור ומבשלים על גבי להבה בינונית, תוך כדי ערבוב, עד להסמכה. מכבים את האש, מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
4. יוצקים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד, נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מעבירים לתייצבות במקרר ל4 שעות לפחות.
5. חותכים את הקינוח לחתיכות בגודל הרצוי.
6. מכינים את הציפוי: בקערה אחת טורפים 2 ביצים, בעקרה שניה שמים קמח, בצלחת גדולה מערבבים סוכר וקינמון.
7. מכסים כל ריבוע בקמח, לאחר מכן, טובלים בביצה. מטגנים בשמן חם, כ3 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
8. מיד לאחר מכן מכסים בתערובת הסוכר והקינמון. מגישים חם!
האימייל שלך לא יוצג באתר