גוואקמולה – מתכון קל להכנה
27/12/2021
4 כוכבים
(18 הצבעות)
...
מתכון לגוואקמולה אמיתי. אם אתם לא יודעים מה זה גוואקמולה (או כמו שרבים מכנים אותו: גוואקמולי), זהו מתבל/סלט אבוקדו מקסיקני. נפוץ מאוד לא רק במקסיקו, אלא גם בארה"ב ובעולם כולו. זהו אחד המתכונים האהובים עליי ואני נוהג להגיש אותו עם נאצ'וס, למרוח אותו על לחם או להגיש כמו סלט. ממליץ החום לכולם לנסות.
מצרכים
- 3 אבוקדו בגודל בינוני, בשלים
- 2-3 כפות מיץ לימון/ליים
- 1 פלפל צ'ילי ירוק/חלפיניו
- 1 עגבנייה
- 1/2 בצל סגול/לבן, קצוץ
- 2-3 כפות כוסברה קצוצה
- מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
1. חותכים את האבוקדו לחצי, מוציאים את הגלעין ובעזרת כף מוצאים את האבוקדו. מעבירים אל קערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה מיץ לימון/ליים ומועכים עד לקבלת המרקם הרצוי. מוסיפים פלפל צ'ילי קצוץ, בצל קצוץ, עגבניה (ללא הליבה) קצוצה, כוסברה קצוצה ומלח. מערבבים היטב.
3. טועמים ומתקנים תיבול/מלח אם יש צורך.
4. מגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר