סלט אבוקדו וטונה - מתכון בריא וקל להכנה

סלט אבוקדו וטונה - מתכון בריא וקל להכנה

9/1/2022
3 כוכבים (9 הצבעות)
...
מתכון לסלט אבוקדו וטונה – סלט בריא, קל להכנה ומרענן מאוד. סלט נהדר למי שבדיאטת פחמימות, קיטו או סתם רוצה לאכול בריא. יש בו הרבה חלבונים וערכים תזונתיים טובים. תוכלו להגיש את הסלט הזה כתוספת או אפילו בכריך.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לסלט:
    • אבוקדו 2 גדולים או 3 קטנים, בשלים
    • 1 מלפפון גדול
    • 3 פחיות טונה (420 גרם), מסונן
    • 1/2 בצל סגול, חתוך לרצועות
    • 1/4 צרור כוסברה, קצוץ
    • 10-12 עגבניות שרי, חצויות ל2
     
    לרוטב:
    • 1-2 כפות שמן זית
    • 2-3 כפות מיץ לימון
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מסננים את הטונה ומניחים בקערה.
 
2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, המלפפון חתוך, העגבניות שרי חצויות, רצועות הבצל וכוסברה.
 
3. בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים עד לאיחוד.
 
4. יוצקים את הרוטב אל הסלט ומערבבים היטב.
 
5. מגישים!

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות