הוראות הכנה
1. חותכים את הכרובית לחתיכות קטנות. מעבירים כ1/4 מהכמות אל מעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים של כ1-2 שניות עד שמקבלים "אורז כרובית". המרקם צריך להיות דומה לאורז דק או קוסקוס. יש לשים לב שלא מעבדים יתר על המידה.
2. מחממים 2 כפות שמן זית על גבי להבה בינונית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים במשך 3-4 דקות. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים כ2 דקות נוספות. מוסיפים את אורז הכרובית ומבשלים, תוך כדי ערבוב, במשך כ4-5 דקות. עד לריכוך קל. מעבירים לקערה גדולה ונותנים להתקרר.
3. בנתיים: קוצצים את הפטרוזילה, נענע ובצל ירוק. חוצים לשנים את עגבניות השרי.
4. קולים את השקדים הפרוסים על גבי להבה נמוכה עד להזהבה.
5. אל הקערה מוסיפים גרגרי חומוס, פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, עגבניות שרי ושקדים פרוסים.
6. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל ואורגנו.
7. יוצקים על גבי הסלט ומערבבים היטב.
האימייל שלך לא יוצג באתר