הוראות הכנה
1. פורסים את הגבינה לעובי של כ-1 סנטימטר. אפשר לפרוס את הגבינה לפרוסות, מקלות, עיגולים או כל צורה שאוהבים.
2. לציפוי: בקערה אחת מניחים קמח, בקערה השנייה מערבבים פירורי לחם עם מלח ואורגנו, בקערה שלישית טורפים ביצים, חלב, מלח ופלפל.
3. מצפים כל חתיכת גבינה בקמח, לאחר מכן טובלים בתערובת הביצים, ואז מצפים בפירורי לחם. כדי להפוך לאקסטרה קריספי יש לכסות שכבה נוספת של ציפוי; טובלים שוב בתערובת הביצים ומצפים בפירורי לחם.
4. במחבת מחממים שמן ל180 מעלות.
5. מטגנים את חתיכות המוצרלה עד להזהבה, כדקה מכל צד.
6. מסננים את השמן ומגישים עם רוטב עגבניות תוצרת בית.
יאמי, אחלה מתכון.
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר