קציצות טונה ושיבולת שועל

קציצות טונה ושיבולת שועל

3/11/2021
4 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון קל, מהיר, טעים ובריא לקציצות טונה ושיבולת שועל. 15 דקות עבודה, בלי יותר מדי מצרכים ויש לכם קציצות טעימות שנזללות ברגע! מתכון עשיר בחלבונים, מתאים לאחר אימון או כארוחת צהריים או ערב.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 2 פחיות טונה (280 גרם)
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שועל עבה
    • 2 ביצים
    • ½ בצל גדול
    • 2 שיני שום
    • ¼ צרור עירית (אופציונלי)
    • ¼ צרור פטרוזיליה
    • 2-3 כפות שמן זית
    • מלח לפי הטעם
    • צ'ילי גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

1. קוצצים דק את הבצל, פטרוזילה ועירית. במעבד מזון טוחנים שיבולת שועל לכדי אבקה.
 
2. בקערה גדולה שמים טונה מסוננת משמן, מוסיפים בצל קצוץ, עירית קצוצה, פטרוזילה קצוצה, מלח, צ'ילי גרוס ואת קמח שיבולת השועל. מוסיפים 2 ביצים ומערבבים עד לכדי איחוד.
 
3. מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. יוצרים קציצות ומטגנים 3-4 דקות מכל צד או עד שמזהיב.

תגובות (2)
  • ר
    רבקה טולידאנו
    15/8/2022

    אואווו שבו שזה קציציות בשר חחחח לכבוד שבת קודש

    הגב
  • א
    אבי
    13/4/2024

    :-)

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות