צ'יפס פסטה | המתכון ששבר את הרשת

צ'יפס פסטה | המתכון ששבר את הרשת

23/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכוני הטיקטוק עושים זאת שוב והפעם עם צ'יפס פסטה! מתכון ויראלי שהגיע מהטיקטוק מסביר איך לוקחים פסטה והופכים אותה לצ'יפס וכל זה בקלי קלות!
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לצ'יפס פסטה:
    • 250 גרם פסטה לבחירתכם
    • 2 כפות שמן זית
    • 1/4 וס (22 גרם) גבינת פרמזן מגורדת
    • 1 כפית אבקת שום
    • 1 כפית פפריקה
    • מלח לפי הטעם
    • ניתן להוסיף כל תבלין שאתם אוהבים
     
    לרוטב:
    • 140 גרם גבינת פטה, מפוררת
    • 1/3 כוס יוגורט יווני/שמנת חמוצה (100 גרם) 
    • 1 כף מיץ לימון
    • 1 שן שום כתושה (אופציונלי)
    • 1 כף שמן זית
    • פטרוזיליה, או כל עשב תיבול אחר
    • פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

1. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה.
 
2. מחממים תנור ל200 מעלות.
 
3. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לתבנית אפייה גדולה.
 
4. מוסיפים מלח, אבקת שום, פפריקה, גבינת פרמזן ושמן זית. מערבבים היטב. ניתן להוסיף על תבלין שאוהבים.
 
5. אופים במשך 30-45 דקות (תלוי בגודל ובצורת הפסטה) או עד להזהבה.
 
6. בינתיים מכינים את הרוטב: מניחים בבלנדר או במעבד מזון את כל המרכיבים ומעבדים עד  לקבלת רוטב חלק ואחיד.
 
7. מגישים לצד רוטב גבינת הפטה או עם כל מטבל אחר.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות