7/1/2022
3 כוכבים
(4 הצבעות)
...
האם ניסיתם פעם חמאת בוטנים במנות מלוחות? אם לא, תתפלאו כמה טוב זה יכול להיות. במתכון פסטה ברוטב חמאת בוטנים הזה, שילבתי מעט מרכיבים בסיסיים שהופכים את המנה הזו למהירה, קלה וטעימה! יש אנשים שירימו גבה כשישמעו על שילוב של פסטה עם חמאת בוטנים, אבל אם אתם חובבי חמאת בוטנים, כדאי לכם לנסות את המתכון הזה.
מצרכים
- 340 גרם פסטה, כל סוג
- 1/2 כוס (125 גרם) חמאת בוטנים
- רוטב סויה (2 כפות)
- 2 כפות מיץ לימון/חומץ
- 2 כפיות שמן שומשום
- 1-2 כפות סריראצ'ה
- 1/3 כוס מים (80 מ"ל)
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- 1-2 שיני שום, כתושות
- 1/2 כף ג'ינג'ר מגורר
- שומשום (אופציונלי)
- בוטנים קלויים, קצוצים גס לקישוט
הוראות הכנה
1. בסיר גדול עם מים רותחים, שמים כף מלח. מביאים לרתיחה.
2. בינתיים מכינים את הרוטב: בסיר קטן שמים חמאת בוטנים, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, מים, תבלינים, שום כתוש, ג'ינג'ר וסריראצ'ה. מבשלים על אש נמוכה, מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
3. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות היצרן.
4. מסננים את הפסטה ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
5. מקשטים בשומשום ובבוטנים קצוצים.
האימייל שלך לא יוצג באתר