פסטה ברוטב וודקה

פסטה ברוטב וודקה

21/2/2022
4 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון לפסטה ברוטב וודקה – פסטה פנה ברוטב עגבניות וודקה ושמנת. מנת פסטה עשירה, קלה להכנה וטעימה להפליא. אחת ממנות הפסטה הכי טעימות שיצא לי להכין וממליץ לכולם לנסות. ולא, אתם לא תשתכרו מהמנה.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים

    • 2 כפות שמן זית
    • 1 בצל גדול, קצוץ
    • 3-4 שיני שום, כתושות
    • 1/3 כוס וודקה (80 מ"ל)
    • 2 כפות רסק עגבניות
    • 400 גרם רוטב עגבניות/עגבניות מרוסקות 
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית פפריקה
    • 1 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)
    • 280 גרם פסטה פנה
    • 2/3 כוס שמנת לבישול (160 מ"ל)
    • 2-3 כפות גבינת פרמזן
הוראות הכנה

1. לסיר גדול עם מים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה.
 
2. בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה, בערך 5-6 דקות. מוסיפים שום כתוש ומטגנים במשך דקה.
 
3. מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים  במשך 2 דקות.
 
4. מוסיפים וודקה, מערבבים ומבשלים 3-4 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
 
5. מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה ושבבי צ'ילי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מניחים להתבשל על אש נמוכה תוך כדי הכנת הפסטה.
 
6. כאשר המים בסיר רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
 
7. מוסיפים את השמנת לרוטב, מערבבים ומוסיפים את הפסטה המוסננת ו 2-3 כפות פרמזן מגורד. מבשלים עד להסמכה.
 
8. מגישים מיד ומגרדים מעט פרמזן מעל הפסטה. 

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות