הוראות הכנה
1. מורחים תבנית 20X20 ס"מ בחמאה. מרפדים את התבנית בנייר אפיה, מורחים גם את נייר האפיה בחמאה. מניחים בצד.
2. קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בסיר קטן. מוסיפים חלב מרוכז וחמאה.
3. מניחים את הסיר על גבי להבה נמוכה, מבשלים, תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס ומתאחד. אחר כך ממסיכים לבשל, תוך כדי ערבוב במשך כ2-3 דקות, עד להסמכה קלה.
4. יוצקים את הבלילה אל התבנית ומורחים בצורה אחידה.
5. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, אחר כך מעבירים להתייצבות במקרר למשך 3-4 שעות לפחות.
הערות:
• ניתן לשמור את הפאדג' בקופסה אטומה במקרר במשך שבועיים.
• ניתן להקפיא למשך חודשיים.
• לקבלת טעם ומרקם נוסף, ניתן להוסיף לבלילה אגוזים שונים או פירות יבשים.
האימייל שלך לא יוצג באתר