עוגת שוקולד מ3 מצרכים בלבד

עוגת שוקולד מ3 מצרכים בלבד

6/1/2022
4 כוכבים (6 הצבעות)
...
עוגת השוקולד הזו העשויה מ3 מצרכים בלבד והיא סופר קלה להכנה. כל מה שצריך זה עוגיות או ביסקוויטים, חלב ואבקת אפיה. היופי בעוגת השוקולד הזאת הוא שאפשר להשתמש בכל סוג של עוגיות שאוהבים. אז אם אתם אוהבים עוגות שוקולד אבל גם עצלנים, עוגת השוקולד הזאת היא במיוחד בשבילכם. עוגת שוקולד ללא ביצים וללא חמאה.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לעוגה:
    • 350 גרם עוגיות אוראו או כל סוג עוגיות/ ביסוויקטים (או שילוב של עוגיות)
    • ½2 כפיות אבקת אפייה
    • ½1 כוסות חלב (360 מ"ל)
    לציפוי גנאש שוקולד מריר:
    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)

    לציפוי גנאש שוקולד חלב:

    • 150 גרם שוקולד חלב
    • 1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)

הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל 170 מעלות. מרפדים בנייר אפייה תחתית של תבנית אפייה עגולה (18 ס"מ). משמנים בחמאה את התבנית ואת הדפנות. מניחים בצד. 
 
2. במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את העוגיות לכדי פירורים.
 
3. מעבירים את העוגיות לקערה גדולה, מוסיפים אבקת אפייה וחלב. מערבבים עד לאיחוד.
 
4. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ואופים 25-30 דקות או עד שקיסם במרכז יוצא נקי.
 
5. משחררים מהתבנית, מניחים לקירור ומצפים את העוגה בגנאש שוקולד. מקשטים במידה ורוצים.
 
הערות:
• ניתן להשתמש בעוגיות אוראו, עוגיות שוקולד, עוגיות וניל או כל עוגייה רגילה אחרת.
• ציפוי גנאש שוקולד הוא לא חובה: אפשר לדלג על השלב הזה או להשתמש בכל ציפוי אחר.
• חשוב למעוך את העוגיות לפירורים דקים ככל הניתן, אם אתם כותשים ביד, וודאו שאין גושים גדולים.
• אם רוצים להגדיל את לבתנית 20 ס"מ יש להכפיל כמויות ב1.23 . אם רוצים להגדיל לתבנית 24 ס"מ יש להכפיל כמויות ב1.78. קחו בחשבון שזמני האפיה עלולים להשתנות.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות