הוראות הכנה
1. להכנת בסיס העוגה: במעבד מזון שמים את עוגיות האוראו ומרסקים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים כ10 שניות עד לאיחוד. מעבירים את תערובת הפירורים לתבנית בקוטר 20 ס"מ ומשטחים בעזרת כף. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד לכ10 דקות.
3. קוצצים את השוקולד וממיסים את השוקולד במיגרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקוד נמס לחלוטין.
4. בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עד לאיחוד מלא. מוסיפים שמנת מתוקה וטורפים כ2-3 דקות עד שהתערובת הופכת למעט אוורירית יותר.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל במשך 15 שניות. מטמפררים את הג'לטין: מוסיפים 1-2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין ומערבבים. מחזרים את אל תערובת מילוי ומערבבים היטב עד לאיחוד מלא.
6. חותכים את התותים לחצאים ומסדרים מסביב לדפנות התבנית. יוצקים את המילוי לתבנית. מעבירים למקפיא בזמן שמכינים את הגנאש.
7. קוצצים את השוקולד ומעיבירם לקערה בינונית. מביאים את השמנת לסף רתיחה. יוצאים את השמנת מעל השוקולד הקצוץ, נותנים לעמוד 1-2 דקת שהשוקולד יימס מעט ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים על העוגה.
8. מעבירים את העוגה להתייצבות ל6 שעות במקרר. משחררים מהתבנית ומקשטים בתותים טריים.
הערות:
• על מנת לקבל עוגה חלקה בעלת מראה אסתטי מומלץ להשתמש בשקף לעוגות.
• מומלץ להתמש בתותים בגודל דומה על מנת לקבל מראה אסטתי ויפה יותר.
האימייל שלך לא יוצג באתר