הוראות הכנה
1. מכינים את עוגת רד ולווט: מחממים תנור ל180 מעלות. מורחים שתי תבניות בקוטר 23-24 ס"מ בחמאה, מפזרים קמח ומנערים את שאריות הקמח מהתבנית. מניחים בצד.
2. אל קערה גדולה מנפים קמח, אבקת קקאו, סותה לשתייה ומלח. מערבבים ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה נפרדת, מערבלים חמאה רכה וסוכר עד לאיחוד. מוסיפים שמן, חומץ, תמצית וניל ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים ריוויון ומערבלים שוב עד לאיחוד. בהדרגה מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד מלא וללא גושים. לבסוף מוסיפים את צבע המאכל ומערבלים, תחילה מוסיפים כף אחת, אם לא מספיק מוסיפים עוד קצת, עד לקבלת הצבע הרצוי.
4. יוצקים אל התבניות ואופים במשך 30 דקות, שקיסם שנכנס למרכז בעוגה יוצא יבש.
5. מקררים את העוגות במשך כ10 דקות על גבי רשת צינון, מחלצים מהתבנית ונותנים להתקרר באופן מלא. חותכים את החלק העליון של העוגה על מנת לקבל עוגה ישרה.
6. מכינים את הקרם: בקערה גדולה מקרימים את החמאה, מוסיפים גבינת שמנת ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים תמצית וניל, אבקת סוכר וטורפים עד לקבלת קרם חלק. בקערה נפרדת טורפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפה יציבה. מקפלים את השמנת אל תערובת גבינת השמנת.
7. הרכבה: מניחים עוגת רד וולווט אחת על גבי צלחת/ כלי הגשה. מורחים שכבה דקה של קרם. מעל הקרם מניחים עוגת גבינה. מורחים שכבה נוספת של קרם ומניחים מעל את העוגה השניה, כשאר הצד הישר כלפי מעלה. מכסים את העוגה מכל צדדיה בקרם.
8. מקשטים את החלק העליון של העוגה בשבבי שוקולד לבן ואת החלק התחתון של דפנות העוגה בפירורי עוגה שהכנו משאריות העוגה.
9. מעבירים להתייצבות במקרר לשעתיים לפחות.
הערות:
• חשוב לא לוותר על הריוויון מכיוון שהוא עוזר לקבל צבע אדום עז ועוזר לקבל עוגה נימוחה יותר.
• איך מכינים ריוויון ביתי: מערבבים 1 כוס (240 מ"ל) חלב עם 1 כף חומץ ונותנים לעמוד בצד במשך 10 דקות.
למעט בסרטון, איפה ההוראות הכתובות לעוגת הגבינה?
הגב1. מכינים את עוגת רד ולווט: מחממים תנור ל180 מעלות. מורחים שתי תבניות בקוטר 23-24 ס"מ בחמאה, מפזרים קמח ומנערים את שאריות הקמח מהתבנית. מניחים בצד. 2. אל קערה גדולה מנפים קמח, אבקת קקאו, סותה לשתייה ומלח. מערבבים ומניחים בצד. 3. בקערה גדולה נפרדת, מערבלים חמאה רכה וסוכר עד לאיחוד. מוסיפים שמן, חומץ, תמצית וניל ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים ריוויון ומערבלים שוב עד לאיחוד. בהדרגה מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד מלא וללא גושים. לבסוף מוסיפים את צבע המאכל ומערבלים, תחילה מוסיפים כף אחת,
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר