הוראות הכנה
1. מכינים את הקלתית: במעבד מזון או בשקית ניילון רסקים את הביסקוויטים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים/מערבבים עד לאיחוד.
משטחים את תערובת הפירורים על גבי תחתית של תבנית בקוטר 23-24 ס"מ. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. מכינים עוגת גבינה נוטלה: בקערה קטנה מערבבים ג'טלין עם מים ונותנים לספוח במשך 10-15 דקות.
3. בקערה גדולה מערבלים נוטלה וגבינת שמנת עד לקבלת תעורבת אחידה וחלקה. מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים עד לאווריריות.
4. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 1-2 כפות מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
5. יוצקים את התערובת על גבי הקלתית ומעבירים למקפיא למשך שעה אחת.
6. מכינים עוגת גבינה חמאת בוטנים: בקערה קטנה מערבבים ג'טלין עם מים ונונתים לספוח במשך 10-15 דקות.
7. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, חמאת בוטנים ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומקציפים עד לאווריריות.
8. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 1-2 כפות מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את התערובת על גבי שכבת הנוטלה. מורחים בצורה חלקה. מעבירים להתייצבות במקרר למשך 6 שעות לפחות.
9. מכינים גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד המריר, מעבירים לקערה חסינת חום. בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים על גבי השוקולד. נותנים לעמוד במשך 1-2 דקות ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
10. מחלצים את העוגה מהתבנית, יוצקים את הגנאש על גבי העוגה. מעבירים למקרר עד שהגנאש מתייצב, בערך שעה אחת.
האימייל שלך לא יוצג באתר