הוראות הכנה
1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערת חסינת חום. מוסיפים לקערה את החמאה ומניחים מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי). ממיסים את השוקולד והחמאה ומורידים מהאש. נותנים להתקרר מעט.
2. בעקרה גדולה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה. מוסיפים תמצית וניל, שוקולד מומס ומערבבים עד לאיחוד.
3. מנפים פנימה קמח, אבקת קקאו, אבקת אפיה ומלח. מערבבים עד לאיחוד.
4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש.
5. מחממים את התנור ל180 מעלות. מכינים קערה עם אבקת סוכר ומניחים בצד.
6. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל של כ-2 ס"מ. מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר ומניחים על גבי תבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה. משאירים מרווח של כ4-5 ס"מ בין עוגיה לעוגיה.
7. אופים 8-12 דקות, עד שהעוגיות קשיחות בקצוות ועדיין מעט רכות במרכז.
8. מצננים על גבי רשת צינון.
האם ניתן להקפיא עוגיות מושלגות?
הגבהכנתי את העוגיות מספר פעמים וקיבלתי המון מחמאות!
הגביואו איזה כיף גם אני
הגבעוגיות מעולות! סופר שוקולדיות ופשוט להכנה תודה!
הגבנראה מהמם ואני נהנית מאוד המתכונים שלך. שאלה אפשר להקפיא אותם?
הגביאלה ברור אבל יותר טעים שהם חמות
הגבלמה היא לא עונה תעני כבררררררר צריך להקפיא אותם?
הגבכן שהיא תענההה
הגבאני כבר מחכה שהשעתיים יעברו ושאני יעבור לקטע של העוגיות ולא צריך להקפיא יום טוב ורגוע כמוני :)
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר