הוראות הכנה
1. מחממים את התנור ל180 מעלות.
2. במעבד מזון מרסקים את עוגיות הפתי בר לכדי פירורים, מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. מחלקים את הפירורים בין 12 כוסות מאפינס ומשטחים לתחתית. אופים במשך 5-8 דקות עד להזהבה קלה. מניחים בצד.
3. מנמיכים את חום התנור ל160 מעלות.
4. בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים תמצית וניל, מיץ לימון, גרדית לימון, שמנת חמוצה וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, טורפים במהירות נמוכה, עד לאיחוד מלא לפני הוספת הביצה השניה.
5. מחלקים את המילוי באופן שווה בין הכוסות.
6. אופים במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מצננים במקרר ל-חות 4 שעות.
7. מורחים מעל עוגות הגבינה ככפית ריבה ומקשטים בפירות לבחירתכם.
האימייל שלך לא יוצג באתר