הוראות הכנה
1. אל סיר גדול מלא במים מסיפים 1 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
2. קוצצים דק בצל, פטרוזילה ועגבניות מיובשות. פורסים את הצ'ילי ומניחים בצד.
3. במחבת גדולה מחממים שמת זית על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים 3-4 דקות, מוסיפים שום כתוש, צ'י'לי, עגבניות מיובשות קצוצות ומבשלים עוד כ3-4 דקות.
4. בנתיים מתחילים לבשל את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
5. מוסיפים רוטב עגבניות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. מבשלים כ2 דקות ומוסיפים את הטונה המסוננת. מפרקים את הטונה לחתיכות קטנות בעזרת כף עץ, תוך כדי בישול למשך כ2 דקות.
6. מוסיפים את הפסטה המסוננת למחבת, מערבבים עד לאיחוד הפסטה עם הרוטב, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מכבים את האש ומערבבים.
7. מגישים חם, ניתן לגרד פרזמן מלעלה כתוספת.
האימייל שלך לא יוצג באתר