ספגטי ברוטב עגבניות וטונה

ספגטי ברוטב עגבניות וטונה

11/11/2021
2 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון מהיר וקליל לספגטי ברוטב עגבניות וטונה עם מצרכים שיש לכולם בבית. מנה טעימה ועשירה שניתן להכין בפחות מ20 דקות.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 350 גרם ספגטי או פסטה אחרת לבחירתכם
    • 500 גרם רוטב עגבניות איכותי
    • 2 פחיות טונה מסוננות (225 גרם)
    • 2-3 כפות שמן זית
    • 1 בצל בינוני
    • 3 שיני שום, כתושות
    • 60 גרם עגבניות מיובשות
    • 1/2 פלפל צ'ילי
    • 1/4 צרור פטרוזיליה
הוראות הכנה

1. אל סיר גדול מלא במים מסיפים 1 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
 
2. קוצצים דק בצל, פטרוזילה ועגבניות מיובשות. פורסים את הצ'ילי ומניחים בצד.
 
3. במחבת גדולה מחממים שמת זית על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים 3-4 דקות, מוסיפים שום כתוש, צ'י'לי, עגבניות מיובשות קצוצות ומבשלים עוד כ3-4 דקות.
 
4. בנתיים מתחילים לבשל את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
 
5. מוסיפים רוטב עגבניות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. מבשלים כ2 דקות ומוסיפים את הטונה המסוננת. מפרקים את הטונה לחתיכות קטנות בעזרת כף עץ, תוך כדי בישול למשך כ2 דקות.
 
6. מוסיפים את הפסטה המסוננת למחבת, מערבבים עד לאיחוד הפסטה עם הרוטב, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מכבים את האש ומערבבים.
 
7. מגישים חם, ניתן לגרד פרזמן מלעלה כתוספת.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות