הוראות הכנה
1. הכנת הבסיס: מחממים תנור ל175 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה בגודל 22*33 ס"מ ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה או בקערת מיקסר מערבלים חמאה, סוכר, קמח ומלח. מערבלים עד שמתקבלת תערטבת פירורית.
3. מהדקים את התערובת באופן אחיד לתחתית התבנית.
4. אופים במשך 18-20 דקות או עד שהקצוות זהובים קלות. בינתיים מכינים את המלית.
5. למלית פקאן: בקערה גדולה מיחים סירופ תירס, ביצים, מלח ותמצית וניל, מערבבים עד לאיחוד. מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים.
6. יוצקים את הבלילה על גבי הבסיס ואופים במשך 30-35 דקות.
7. מניחים לצינון מלא, לאחר מכן מקררים עד להתייצבות, לפני שחותכים למלבנים.
האימייל שלך לא יוצג באתר