דייסת שיבולת שועל בין לילה - 4 מתכונים קלים ובריאים (טבעוניים)

דייסת שיבולת שועל בין לילה - 4 מתכונים קלים ובריאים (טבעוניים)

20/6/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
למדו כיצד להכין דייסת שיבולת שועל קלה ובריאה. ארוחת הבוקר הבריאה הזו היא לא רק קלה להכנה, אלא גם ניתן להכין אותה מבעוד מועד. מתכונים טבעוניים אלה מגוונים מאוד מכיוון שתוכלו להשתמש בכל חלב שתרצו, כמו חלב שקדים, חלב שיבולת שועל, חלב סויה ועוד, תוכלו להשתמש כמעט בכל סוגי הזרעים, האגוזים והפירות שאתם אוהבים. אתם יכולים להכין מספר סוגי שיבולת שועל בין לילה ולאכול אותם לאורך כל השבוע.
רמת קושי
קל
מנות
1
זמן הכנה
5 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    דייסת שיבולת שועל תות

    • 1/2 כוס שיבולת שועל (45 גרם)
    • 1 כף זרעי פשתן טחונים
    • 1 כף חמאת קשיו
    • 50 גרם תותים (3 חתיכות), טריים או קפואים (חתוכים לקוביות)
    • 1/2 כוס חלב שיבולת שועל או כל חלב אחר שתבחרו (120 מ"ל)
    • קורט מלח
    • 1-2 כפיות סירופ מייפל / סירופ אגבה

    לקישוט מעל:

    • תותים
    • חמאת קשיו

     

    דייסת לחם בננה שיבולת שועל בין לילה

    • 1/2 כוס שיבולת שועל  (45 גרם)
    • 1-2 כפות אגוזי פקאן/אגוזי מלך, קצוצים
    • 1 כף זרעי חמניות
    • 1/8 כפית קינמון
    • 1/8 כפית אגוז מוסקט
    • בננה אחת, מעוכה
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב אגוזי לוז או כל חלב אחר שתבחרו
    • 1-2 כפיות סירופ מייפל / סירופ אגבה
    • קורט מלח

    לקישוט מעל:

    • פרוסות בננה
    • אגוזי פקאן / אגוזי מלך

    דייסת קפה שיבולת שועל:

    • 1/2 כוס שיבולת שועל (45 גרם)
    • 1 כף זרעי צ'יה
    • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר שתבחרו
    • 1/4 כוס קפה (60 מ"ל)
    • 1 כף סירופ מייפל / סירופ אגבה
    • 1 כף חמאת שקדים
    • קורט מלח

    לקישוט מעל:

    • שקדים
    • חמאת שקדים

    דייסת טחינה שיבולת שועל לבין לילה

    • 1/2 כוס שיבולת שועל (45 גרם)
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב אגוזי לוז או כל חלב אחר שתבחרו
    • 1 כף סירופ מייפל / סירופ אגבה
    • 1 כף טחינה גולמית
    • 1 כף שומשום

    לקישוט מעל:

    • קשיו
    • שומשום
    • חמאת אגוזים
הוראות הכנה
  1. מניחים את כל המצרכים בקערה גדולים ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מעבירים לצנצנת או לכוס. מכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות או למשך הלילה.
  3. מקשטים מעל בפירות / אגוזים / זרעים טריים ומגישים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות