סלט כרוב אסייתי

סלט כרוב אסייתי

22/8/2022
4.5 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון לסלט כרוב בסגנון אסיאתי שמקפיץ כל ארוחה. אם נמאס לכם מסלט ירקות קצוץ שכולנו מכינים כל הזמן ואתם רוצים לגוון ולנסות סלט חדש, יש לי מתכון בשבילכם: סלט כרוב אסייתי קל להכנה ומלא בטעם.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
אסייתי
מצרכים

    • 1 כרוב, קטן-בינוני
    • 1/4 כוס (60 מ"ל) רוטב סויה
    • 1/2 2 כפות חומץ אורז
    • 2 כפות שמן
    • 2 כפות שמן שומשום
    • 1/2 2 כפות סוכר, לבן/חום
    • 2-3 כפות שומשום

    אופציונלי:

    • צ'ילי אדום
    • גזר
    • צנון
הוראות הכנה

  1. קולפים את העלים החיצוניים של הכרוב, ואז חותכים את הכרוב לרבעים. חותכים את הליבה.
  2. פורסים את הכרוב דק ומעבירים לקערה גדולה.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב: רוטב סויה, חומץ אורז, שמן צמחי, שמן שומשום וסוכר. מערבבים היטב.
  4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב. לוחצים את הכרוב עם הידיים לכיסוי מלא.
  5. קולים את השומשום על אש נמוכה-בינונית במשך 2-3 דקות.
  6. מפזרים את השומשום על הסלט ומגישים.

תוספות אופציונליות:

  • פורסים דק מאוד 1-2 גזרים ומוסיפים לסלט.
  • פורסים פלפל צ'ילי חריף אדום ומוסיפים את הסלט.
  • פורסים דק מאוד 1 צנון דייקון ומוסיפים לסלט.
תגובות (1)
  • ג
    גלית
    19/11/2022

    סלט טעים . מומלץ

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות