הוראות הכנה
1. מכינים את בצק הצ'ורוס: אל סיר קטן יוצקים מים, מסיפים מלח וכף שמן. מביאים לרתיחה.
2. מסירים את הסיר מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק חלק. אם מתקשים להגיע למרקם חלק, יש ללוש את הבצק על משטח משומן עד שמתקבל בצק חלק ואחיד. לא ללוש את הצק יתר על המידה.
3. מעבירים את הבצק אל שק זילוף מבד או שני שקי זילוף מניילון ומחברים צנתר רחב משונן. מניחים בצד.
4. מכינים את הציפוי: בצלחת מערבבים סוכר וקינמון.
5. מכינים את רוטב השוקולד: קוצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומביאים לקערה חסינת חום. בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת על גבי השוקולד, נותנים לעמוד כ2 דקות. מערבבים עד שהשקולד נמס ומקבלים תערובת חלקה.
6. מחממים את השמן ל180 מעלות. מזלפים רצועות בצק באורך של כ8-10 ס"מ. מטגנים 5-6 צ'ורוס מכל פעם. מטגנים במשך כ3-4 דקות, עד להזהבה.
7. מעבירים לנייר סופג ואחר כך מגלגלים בתערובת הסוכר והקינמון.
8. מגישים חם עם רוטב שוקולד.
הערות:
*חשוב להשתמש בשק זילוף עמיד שלא יקרע בעת הזילוף. אם אין לכם שק זילוף מבד, ניתן להשתמש בשק זילוף כפול מניילון (שתי שכבות).
הכנתי יצא מעולה תודה,מתכון ממש קל אני בת 12 ואפשר להכין את זה תמיד👍🏼
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר