הוראות הכנה
1. מכינים את פנה קוטת הוניל: בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד למשך כ10 דקות.
2. בסיר קטן שמים שמנת מתוקה, חלב וסוכר. מחממים על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה (לא להביא לרתיחה). מורידים מהאש, מוסיפים וניל ואת הג'לטין הספוח. מערבבים עד שהג'טין נמס לחלוטין. מסננים.
3. מניחים את הכוסות בשיפוע בתוך קופסת פלסטיק מתאימה.יוצקים את הפנה קוטה אל תוך הכוסות. מעבירים למקרר לפחות לשעתיים-שלוש או עד להתייצבות.
4. מכינים את פנה קוטת השוקולד: בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד למשך כ10 דקות. קוצצים את השוקולד המריר.
5. בסיר קטן שמים שמנת מתוקה, חלב וסכר. מחממים על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה (לא להביא לרתיחה). מורידים מהאש, מוסיפים וניל, שוקולד קצוץ ואת הג'לטין הספוח. מערבבים עד שהשוקולד והג'לטין נמסו לחלוטין.
6. נותנים להתקרר כ20 דקות. יוצקים את פנה קוטת השוקולד (דרך מסננת) על גבי פנת קוטת הוניל כשאר הכוסות עומדים בצורה ישרה. מעבירים למקרר להתייצבות לפחות ל3-4 שעות.
האימייל שלך לא יוצג באתר