הוראות הכנה
1. מכינים את הקראמבל: בקערה מקרימים את החמאה הרכה עם הסוכר. מוסיפים קמח, אבקת קקאו, מלח ומערבבים עד לאיחוד.
2. מניחים את את הבצק בין שתי ניירות אפיה ומרדדים לעובי של כ2 מ"מ. מעבירים למקפאי בזמן שמכינים את הפחזניות.
3. מחממים תנור ל200 מעלות.
4. בסיר קטן מניחים מים, חלב, חמאה, סוכר, מלח ומביאים לרתיחה. כאשר התערובת רותחת מורידים מהאש, מוסיפים קמח ומערבבים עד שנוצר בצק. מחזירים את הסיר לאש ומערבבים על גבי להבה בינונית- נמוכה במשך כ1-2 דקות.
5. מורידים מהאש ונותנים להתקרר מעט. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם. מערבבים עד לאיחוד מלא לפני הוספת הביצה הבאה. את השלב הזה רצוי לעשות במיקסר עם וו גיטרה. מערבבים עד שנוצר בצק חלק ואיחד.
6. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול חלק. מזלפים על גבי תבנית אפיה מרודפת בנייר אפיה. הבצק צריך להיות בקוטר של כ3 ס"מ. ומשאירים מרווח של כ4-5 ס"מ בין הפחזניות.
7. מוציאים את בצק הקראמבל מהמקפיא וקורצים עיגולים מעט יותר קטנים מקוטר הפחזניות. כ2.5 ס"מ. מניחים את העיגולים על גבי הבצק.
8. אופים במשך 20-25 דקות. מכבים את התנור, פותחים מעט את דלת התנור ונונתים להתקרר במשך כ10 דקות. מוציאים ונונתים להתקרר על גבי רשת צינון באופן מלא.
9. מכינים את קרם האוראו: בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת ואבקת סוכר עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שמנת מתוקה ותמצית וניל, מקציפים עד לקבלת קרם יציב. מקפלים פנימה את עוגיות האוראו המרוסקות. מעבירים לשק זילוף.
10. שתי דרכים למילוי הפחזניות: 1. חותכים את הפחזניות לחצי וממלאים. 2. עושים חור בתחתית וממלאים.
האימייל שלך לא יוצג באתר