הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מורחים 6 תבניות קטנות (חד פעמיות או רב פעמיות) בחמאה, מפזרים קקאו ומכסים את התחתית והדפנות. מניחים במקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום, מויספים חמאה ומניחים מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי). ממיסים ומניחים בצד להתקרר במשך מספר דקות.
3. בקערה נפרדת מקציפים ביצים, סוכר ומלח במשך מסר דקות, עד לקבלת תעורבת בהירה ואוורירית. מוסיפים קמח ומערבבים עד לאיחוד. בהדרגה מוסיפים את השוקולד הומוס ומערבבים עד לאיחוד.
4. מחלקים את הבלילה בין התבניות.
5. אופים במשך 7-9 דקות או עד שהדפנות מתייצבות אך המרכז עדיין רך. נותנים לעמוד במשך דקה אחת. הופכים על גבי צלחת, מפזרים אבקת זוכר ומגישים עם גלידה או קצפת.
הערות:
• את הבלילה ניתן להכין מראש ולשמור במקרר במשך יומיים. לפני האפיה יש להביא את הבלילה לטמפרטורת החדר.
• זמני האפיה עלולים להשתנות מתנור לתנור ומגודל התבניות.
היי באתר והסרטונים שלך מהממים איך הפונדט תופח בתנור ללא אבקת אפייה? בגלל הקצפת הביצים?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר