הוראות הכנה
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל:
1. בקערה מערבבים קמח, אבקת אפיה, סוכר, מלח ואבקת קקאו.
2. מוסיפים חלב, חמאה מומסת, ביצה, תמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ומערבבים.
3. מחלקים את הבלילה בין שני ספלים שמתאימים למיקרוגל. ממלאים כ3/4-2/3 ולא יותר. מניחים את הספל (1 בכל פעם) במרכז המיקרוגל ואופים במשך 60 שניות.
4. מפזרים באבקת סוכר ומגישים.
מתכון לעוגת וניל במקירוגל:
1. בקערה, מערבבים קמח, אבקת אפיה, סוכר ומלח.
2. מוסיפים חלב, חמאה מומסת, ביצה, תמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
3. מחלקים את הבלילה בין שני ספלים חסינים למיקרוגל. ממלאים רק 2/3 גובה. מניחים את הספל 0אחת בכל פעם) במרכז המיקרוגל ו"אופים" במשך 60 שניות או יותר אם יש צורך.
4. מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד.
הערות:
• ישנם סוגים שונים של מיקרוגל, לכן זמן האפייה עלול להשתנות. רצוי להתחיל ב60 שניות ואם העוגה לא אפויה במלואה, אופים 15 שניות נוספות עד שתהיה מוכנה.
האימייל שלך לא יוצג באתר