הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל170 מעלות. מרפדים תבנית 20 ס"מ עגולה בנייר אפיה, מרססים במעט שפריי שמן, מפזרים 1 כף קמח, מסובבים את התבנית כך שתחתית העוגה והפדנות יכוסו בקמח. מנערים החוצה את הקמח שנותר. מניחים בצד.
2. בקערה גדולה טורפים ביצים, סוכר ומלח עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ3-4 דקות. מוסיפים יוגורט, שמן, תמצית וניל, גרידת לימון ומערבבים עד לאיחוד.
3. מנפים פנימה קמח, אבקת אפיה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
4. יוצקים אל התבנית. אופים במשך 35-40 דקות.
5. נותנים להתקרר במשך 10 דקות בתוך התבנית, מחלצים מהתבנית ונותנים להתקרר באופן מלא.
6. מפזרים באבקת סוכר ומגישים!
האימייל שלך לא יוצג באתר