הוראות הכנה
1. במעבד מזון מניחים את עוגיות הפתי בר, מרסקים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים/מערבבים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית אפייה קפיצית בקוטר 20 ס"מ. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם המים, מניחים בצד לספוח לכ15 דקות.
3. בקערה גדולה מערבלים מעט את גבינת השמנת לריכוך. מוסיפים קרם קוקוס, תמצית וניל ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 15-20 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את השוקולד המומס אל תערובת גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל במשך 15 שניות. מוסיפים כ2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי, מוסיפים את שבבי הקוקוס ומערבבים עד לאיחוד מלא.
6. יוצקים את המילוי על גבי הקליתית ומעבירים את העוגה להתייצבות במקרר ל6 שעות לפחות.
7. מחלצים מהתבנית ומקשטים בשבבי קוקוס קלוים.
האימייל שלך לא יוצג באתר