הוראות הכנה
1. הכנת הבסיס: במעבד מזון או בשקית זיפלוק מניחים ביסקוויטים ומרסקים לכדי פירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית קפיצית בגודל 20 ס"מ. מכניסים למקרר בזמן ובמקביל מכינים את המילוי.
2. הכנת המילוי: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. נותנים לספוח את הנוזלים במשך 10 דקות.
3. מניחים את השוקולד צ'יפס בקערה חסינת חום וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (ניתן גם להמיס את השוקולד מעל בן מארי). מניחים בצד להתקרר מעט.
4. מניחים עלי מנטה/נענע ו -2 כפות שמנת מתוקה בבלנדר ומעבדים עד קבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
5. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל עד קבלת תערובת חלקה, מוסיפים שוקולד מומס, עלי נענע ומערבלים עד לאיחוד וקבלת מרקם חלק. מוסיפים שמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת תערובת אוורירית.
6. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד (בשלב זה ניתן להוסיף צבע מאכל ג'ל ירוק). יוצקים לתבנית הקפיצית ומקפיאים תוך כדי הכנת הציפוי.
7. הכנת הציפוי: בסיר קטן מניחים שוקולד צ'יפס מנטה ושמנת מתוקה. מחממים על אש נמוכה, עד שהשוקולד נמס. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מאפשרים להתקרר במשך 2-3 דקות, ואז יוצקים את הציפוי על עוגת הגבינה.
8. מכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות.
9. מגישים!
האימייל שלך לא יוצג באתר