עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת
6/1/2022
4.5 כוכבים
(4 הצבעות)
...
מתכון לעוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת - קינוח מושלם לאוהבי העוגיות. העוגייה הענקית הזו היא קריספית מבחוץ וchewy מבפנים. הגישו את העוגייה זו כאשר היא עדיין חמה עם כדור גלידה וניל ותהנו משילוב מושלם של חום וקור.
מצרכים
- חמאה 160 גרם
- 1/3 כוס סוכר לבן (65 גרם)
- 1/2 כוס +2 כפות סוכר חום (125 גרם)
- 1 ביצה מידה לארג' או ביצה מידה מדיום+ חלמון ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כפית מלח
- ⅔1 כוסות קמח (235 גרם)
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כוס שוקולד צ'יפס (175 גרם)
- גלידה להגשה (אופציונלי)
הוראות הכנה
1. מחממים מראש תנור ל175 מעלות.
2. במחבת בקוטר 23 ס"מ (מותאמת לתנור) ממיסים את החמאה. מסירים מהאש, מוסיפים את הסוכרים ומערבבים עד לאיחוד.
3. נותנים לתערובת להתקרר מעט. לאחר מכן מוסיפים ביצה ותמצית וניל, מרבבים עד לאיחוד
4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מפסיקים לערבב כשהתערובת אחידה.
5. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים. מורחים את הבלילה במחבת באופן שווה.
6. אופים במשך 18-20 דקות.
7. מגישים חם.
האימייל שלך לא יוצג באתר