עוגיות חמאה שנמסות בפה

עוגיות חמאה שנמסות בפה

20/12/2021
3.5 כוכבים (9 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות חמאה שנמסות בפה! עוגיות ממכרות שלא ניתן להפסיק לזלול. המתכון הזה לעוגיות חמאה דניות הוא פשוט להכנה וכל אחד יכול להכין אותו.
רמת קושי
קל
מנות
34
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
אירופאי
מצרכים

    • 230 גרם חמאה רכה
    • 2/3 כוס (85 גרם) אבקת סוכר
    • 1/3 1 כוסות + 1 כף (200 גרם) קמח
    • 1/3 כוס (45 גרם) קורנפלור
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
1. בקערה גדולה מניחים חמאה רכה, תמצית וניל ואבקת סוכר. מערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה, רכה ואוורירית. 
 
2. מנפים פנימה בשתי פעימות קמח, קורנפלור ומלח. מנפים חצי, מערבבים עד לאיחוד, מנפים את היתר, מערבבים עד לאיחוד שוב.
 
3. מעבירים לשק זילוף. מזלפים לצורה הרצויה על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. מעבירים למקרר ל30 דקות.
 
4. מחממים תנור ל170 מעלות.
 
5. אופים, תבנית אחת בכל פעם, במשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
 
6. נותנים להתקרר באופן מלא לפני ההגשה.
 
הערות:
• ניתן לשמור את העוגיות בקופסה אטומה במשך 3-4 ימים.
• ניתן להקפיא את הבצק למשך כחודש.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות