הוראות הכנה
1. בקערה גדולה מניחים חמאה רכה, תמצית וניל ואבקת סוכר. מערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה, רכה ואוורירית.
2. מנפים פנימה בשתי פעימות קמח, קורנפלור ומלח. מנפים חצי, מערבבים עד לאיחוד, מנפים את היתר, מערבבים עד לאיחוד שוב.
3. מעבירים לשק זילוף. מזלפים לצורה הרצויה על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. מעבירים למקרר ל30 דקות.
4. מחממים תנור ל170 מעלות.
5. אופים, תבנית אחת בכל פעם, במשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
6. נותנים להתקרר באופן מלא לפני ההגשה.
הערות:
• ניתן לשמור את העוגיות בקופסה אטומה במשך 3-4 ימים.
• ניתן להקפיא את הבצק למשך כחודש.
האימייל שלך לא יוצג באתר