הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, מניחים בצד.
2. בקערה גדולה מניחים חמאה ואבקת סוכר ומערבבים עד קבלת תערובת בהירה ואוורירית. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד. אם הבצק רך מדי, מוסיפים 2-3 כפות קמח.
3. 2 דרכים לעיצוב העוגיות:
א. מעצבים את הבצק לצורת דיסק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, קורצים לצורה הרצויה (עיגול, לב, ריבוע).
ב. לשים את הבצק לצורת גליל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 30 דקות. לאחר מכן מסירים את הניילון הנצמד וחותכים את הגליל לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
4. מניחים את העוגיות על תבנית האפייה. אופים במשך 12-15 דקות, עד להזהבה קלה.
5. מניחים להתקרר.
מתכון קל להכנה . עוגיות טעימות אהובות ביותר על הילדים☺️
הגבמגניב ברמות אני רק בת11ואני מכינה את זה זה יוצא טים ברומות מושלם תודה אחותי. ס
הגבשם מה לחמם את התנור מראש אם מניחים את הבצק לקירור למשך שעה?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר