הוראות הכנה
1. ממלאים סיר גדול בכ -3 ליטר מים. מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה.
2. בינתיים מגרדים את הגבינה ומניחים בקערה. מניחים בצד.
3. קולים את גרגירי הפלפל על מחבת יבשה כ 2-3 דקות. מעבירים למכתש ועלי וכותשים.
4. כשהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים 3 דקות פחות מהוראות היצרן.
5. כשהפסטה מבושלת במשך 5 דקות, מניחים את הפלפל הגרוס חזרה למחבת היבשה, מוסיפים את מי הפסטה ומבשלים. בשלב זה מכינים את משחת הגבינה: בקערה עם הגבינה המגורדת, מוסיפים1/2 כוס מי פסטה ומערבבים עד להיווצרות משחה חלקה. מניחים בצד.
6. מוסיפים את הפסטה למחבת, ואז מוסיפים כ 1/2 מי פסטה ומערבבים. מבשלים את הפסטה במשך 2-3 דקות, מוסיפים עוד מי פסטה לפי הצורך.
7. מכבים את האש, מוסיפים את משחת הגבינה, מערבבים עד שכל הגבינה נמסה וקרמית.
8. מגישים מיד!
האימייל שלך לא יוצג באתר