הוראות הכנה
1. מקלפים וחותכים תפוחי אדמה לקוביות קטנות.
2. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים 1 כפית מלח. מוסיפים תפוחי אדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לריכוך, כ -20 דקות.
3. מסננים ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים מלח, פלפל, אורגנו, שום כתוש וגבינה מגורדת. מועכים את תפוחי האדמה לכדי מחית חלקה. מוסיפים קורנפלור ומערבבים/מועכים.
4. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומזלפים רצועות ארוכות (על קרש חיתוך או נייר אפייה).
5. אם אין שקית זילוף, ניתן לחלק את התערובת לכדורים קטנים ולגלגל אותם לרצועות.
6. במחבת רחבה מחממים שמן ל -180 מעלות.
7. מטגנים את הרצועות עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג כדי לספוג עודפי שמן.
האימייל שלך לא יוצג באתר