הוראות הכנה
1. בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים על גבי להבה בינונית במשך6-7 דקות, עד להזהבה קלה. מוסיפים סלרי קצוץ, קוביות גזר ומבשלים במשך 4-5 דקות. מוסיפים שום כתוש, כמון, פפריקה, אורגנו ומבשלים, תוך כדי ערבוב במשך 1-2 דקות.
2. מוסיפים עגבניות קצוצות ומבשלים במשך 1-2 דקות.
3. מוסיפים את העדשים השטופות, ציר ירקות או מים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-45 דקות. עד שהעדשים רכות ומבושלות. בודקים את התבלון ואם יש צורך מתקנים.
4. מוסיפים פטרוזיליה/כוסברה קצוצה, מיץ לימון, מערבבים ומכבים את האש.
5. מגישים!
הערות:
• ניתן להשתמש בכל סוגי העדשים המיובשות. זמני הבישול עלולים להשתנות, לכן אחרי 30 דקות בישול כדאי לבדוק אם העדשים מבושלות.
המרק יצא טעים ברמות!!!
הגבאיזה כיף לשמוע שאהבת :) תודה!
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר