מתכון לבראוניז שוקולד גבינה

מתכון לבראוניז שוקולד גבינה

6/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לבראוניז שוקולד גבינה - עוגת הבראוניז גבינה הזו היא השילוב המושלם של שני הקינוחים הכי פופולארים. בתחתית שכבה של בראוניז שווקולד עשיר, בשכבה העליונה עוגת גבינה טעימה ומעל זה, נגיעות של ספירלת בראוניז. אם אתם אוהבים בראוניז פאדג'יים ואתם אוהבים עוגת גבינה אתם הולכים לאהוב את הקינוח הזה.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    לבראוניז:
    • 170 גרם שוקולד מריר
    • 1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
    • 1/3 כוס סוכר חום (67 גרם)
    • 155 גרם חמאה
    • 1/4 כוס אבקת קקאו (30 גרם)
    • 2/3 כוס קמח (95 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 2 ביצים
    • 1 חלמון 
    • 1/4 כפית מלח
     
    לעוגת הגבינה:
    • 225 גרם גבינת שמנת
    • 1 ביצה
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1/4 כוס סוכר (50 גרם)

הוראות הכנה

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה מרובעת (גודל 20 ס"מ). מניחים בצד.
 
2. מניחים בקערה חסינה לחום שוקולד מריר וחמאה. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי) וממיסים לתערובת חלקה. מוסיפים את הסוכרים ומערבבים. נותנים לתערובת להתקרר מעט.
 
3. בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
 
4. מוסיפים  את הביצים לתערובת השוקולד, אחת בכל פעם, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
 
5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד.
 
6. שומרים חצי כוס מתערובת השוקולד לשלב מאוחר יותר. את שאר התערובת יוצקים לתבנית. 
 
7. בקערה מניחים גבינת שמנת, סוכר, ביצה ותמצית וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את תערובת קרם הגבינה מעל שכבת הבראוניז. לוקחים את 1/2 הכוס של בלילת השוקולד ששמרנו ומניחים בתפזורת על גבי עוגת הגבינה. בעזרת שיפוד יוצרים מערבולת בבלילה.
 
8. אופים במשך 25-30 דקות, עד שמרכז העוגה יציב, שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ברובו נקי עם מעט פירורים.
 
9. נותנים לבראוניז להתקרר לחלוטין, חותכים לריבועים ומגישים.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות