הוראות הכנה
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה מרובעת (גודל 20 ס"מ). מניחים בצד.
2. מניחים בקערה חסינה לחום שוקולד מריר וחמאה. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי) וממיסים לתערובת חלקה. מוסיפים את הסוכרים ומערבבים. נותנים לתערובת להתקרר מעט.
3. בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
4. מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד, אחת בכל פעם, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד.
6. שומרים חצי כוס מתערובת השוקולד לשלב מאוחר יותר. את שאר התערובת יוצקים לתבנית.
7. בקערה מניחים גבינת שמנת, סוכר, ביצה ותמצית וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את תערובת קרם הגבינה מעל שכבת הבראוניז. לוקחים את 1/2 הכוס של בלילת השוקולד ששמרנו ומניחים בתפזורת על גבי עוגת הגבינה. בעזרת שיפוד יוצרים מערבולת בבלילה.
8. אופים במשך 25-30 דקות, עד שמרכז העוגה יציב, שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ברובו נקי עם מעט פירורים.
9. נותנים לבראוניז להתקרר לחלוטין, חותכים לריבועים ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר