הוראות הכנה
1. בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 5-6 דקות, עד להזהבה.
2. מוסיפים שום כתוש, ג'ינג'ר מגורד ומטגנים במשך דקה.
3. מוסיפים אבקת קארי, מערבבים ומבשלים כדקה.
4. מוסיפים חיתכות כרובית, מלח, פלפל ומים/ציר ירקות. מביאים לרתיחה, מכסים במכסה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
5. מסירים את הסיר מהאש, בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלק.
6. מחזירים את הסיר לבישול, מוסיפים חלב קוקוס (שלב זה אופציונלי), בודקים את התיבול ובמידת הצורך מוסיפים מלח/פלפל. מבשלים במשך 5-10 דקות.
איזה מתכונים וואו אחד אחד..ממש עושה חשק להכין. תודה. צימחוניים וטבעוניים ...כייף
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר