חיתוכיות עוגת גבינה קרם ברולה

חיתוכיות עוגת גבינה קרם ברולה

28/11/2021
3.5 כוכבים (2 הצבעות)
...
חיתוכיות עוגת גבינה קרם ברולה - מתכון מיוחד לחובבי עוגות הגבינה. ריבועי עוגת הגבינה הללו הן שילוב של שני קינוחים קלאסיים, האחד זה עוגת גבינה אפויה והשני זה קרם ברולה.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לקלתית:
    • 200 גרם פתי בר
    • 90 גרם חמאה מומסת
     
    למילוי עוגת גבינה:
    • 560 גרם גבינת שמנת 30%
    • 160 גרם שמנת חמוצה 15%
    • 1/4 כוס (60 מ"ל) שמנת מתוקה
    • 3 ביצים
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 כוס (200 גרם) סוכר
     
    לציפוי:
    • 6-8 כפיות סוכר

הוראות הכנה

1. מחממים את התנור ל160°.
 
2. במעבד מזון או בשקית מרסקים את הביסקוויטים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. משטחים את התערבות על גבי תבנית אפיה בגודל 25X20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 7-10 דקות, עד להזהבה קלה. מניחים בצד בזמן שמכינים את המילוי.
 
3. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת וסוכר ביחד עד לאיחוד. מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, תמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, טורפים עד לאיחוד לפני הוספת הביצה הבאה.
 
4. יוצקים את הבלילה מעל הקלתית. אופים במשך 35-40 דקות. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מעבירים לצינון במקרר ל4 שעות לפחות.
 
5. מחלצים את העוגה מהתבנית, חותכים את הקצוות (בשביל לקבל מראה אסתטי יותר), חותכים לריבועים את העוגה.
 
6. לפני ההגשה מפזרים כ1/2 סוכר מעל כל ריבוע ומקרמלים את הסכור בעזרת מבער. נותנים לעמוד כ5 דקות לפני ההגשה.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות