דייסת שיבולת שועל – 4 מתכונים בריאים וטעימים

דייסת שיבולת שועל – 4 מתכונים בריאים וטעימים

20/12/2021
4 כוכבים (1 הצבעות)
...
מחפשים מתכון לארוחת בוקר בריאה, מזינה למלאת אנרגיות? נסו דייסת שיבולת שועל! 4 מתכונים לדייסת שיבולת שועל (דייסת קוואקר) שמכינים ב10-15 דקות עבודה ומקבלים אנרגיות לכל היום! דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון, דייסת שיבולת שועל ואוכמניות, דייסת שיבולת שועל מאצ'ה ודייסת שיבולת שועל מוקה. כל המתכונים הם טבעונים וניתן לגוון בתוספות.
רמת קושי
קל
מנות
2
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שעול עבה
    • קורט מלח
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר לבחירה
    • 1-2 כפות סירופ מייפל/דבש או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
    • 1 תפוח, מגורד
    • 1/2 כפית קינמון
    • 1/3 כוס (50 גרם) צימוקים
     
    דייסת שיבולת שועל אוכמניות:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שעול עבה
    • קורט מלח
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר לבחירה
    • 1-2 כפות סירופ מייפל/דבש או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
    • 3/4 כוס (100 גרם) אוכמניות, קפואות או טריות
    • גרידת לימון
    • אגוזי מלך להגשה
     
    דייסת שיבולת שועל מאצ'ה:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שעול עבה
    • קורט מלח
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר לבחירה
    • 1-2 כפות סירופ מייפל/דבש או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
    • 1 כף אבקת מאצ'ה (תה ירוק)
    • זרעי רימון להגשה
    • שקדים פרוסים
    דייסת שיבולת שועל מוקה:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שעול עבה
    • קורט מלח
    • ½1 כוסות (360 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר לבחירה
    • 1-2 כפות סירופ מייפל/דבש או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
    • 1 כף אבקת קקאו
    • 1 כפית תמצית וניל
    • בננה להגשה
    • שוקולד מריר מגורד
הוראות הכנה

דייסת שיבולת שואל תפוח וקינמון:
 
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים תפוח מגורד, קינמון וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
 
3. מסירים מהאש, מוסיפים סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
 
4. מעבירים לקערה, מעליו מפזרים תפוח פרוס ומעט קינמון.
 
 
דייסת שיבולת שואל אוכמניות:
 
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אוכמניות וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
 
3. מסירים מהאש, מוסיפים גרידת לימון, סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
 
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעעל אוכמניות, אגוזי מלך וגרידת לימון.
 
 
דייסת שיבולת שואל מאצ'ה:
 
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אבקת מאצ'ה וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
 
3. מסירים מהאש מוסיפים סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
 
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעל פירות טריים, שקדים פרוסים ומגישים.
 
 
דייסת שיבולת שועל מוקה:
 
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אבקת קקאו וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב והקפה.
 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
 
3. מסירים מהאש מוסיפים תמצית וניל, סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
 
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעל פרוסות בננה או כל פרי טרי אחר, ומפזרים שבבי שוקולד.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות