הוראות הכנה
1. בקערה בינונית מערבבים קמח, מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום, אורגנו ואבקת אפייה. בהדרגה מוסיפים את הסודה, תוך כדי ערבוב, לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. אם הבלילה דלילה מדי, מוסיפים 1-2 כפות קמח. אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים 1-2 כפות סודה. מניחים בצד.
2. חותכים את הפטריות לפרוסות.
3. טובלים את הפטריות בבלילה, מנערים מעט ומעבירים לצלחת פירורי הלחם. מכסים היטב בפירורי לחם. חוזרים עך הפעולה עם כל הפטריות.
4. מחממים שמן במחבת גדולה. מטגנים את הפטריות במשך כ1-2 דקות מכל צד, עד שהופכות לזהובות וקריספיות. ניתן גם לטגן בשמן עמוק. מסננים ומעבירים לנייר סופג.
5. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים רוטב צ'ילי ומיונז.
6. מגישים חם יחד עם הרוטב.
האימייל שלך לא יוצג באתר