פטריות מוקפצות ברוטב חמאה ושום

פטריות מוקפצות ברוטב חמאה ושום

16/1/2022
3.5 כוכבים (9 הצבעות)
...
פטריות מוקפצות ברוטב חמאה ושום – מתכון קליל, טעים וממכר. אם אתם מחשפים מתכון למנת צד או מתאבן, זו בדיוק המנה בשבילכם!
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 450 גרם פטריות
    • 1 כף שמן זית
    • 45 גרם חמאה
    • 4-5 שיני שום, קצוצים דק
    • 1 בצל קטן, קצוץ
    • 3 כפות יין לבן (אופציונלי)
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה 

הוראות הכנה

1. במחבת גדולה מחממים שמן ו -3 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 3-4 דקות.


2. מוסיפים פטריות ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות.


3. מוסיפים יין (אופציונלי), ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, כ -3 דקות.


4. מוסיפים שום ומבשלים תוך כדי ערבוב כ3-4 דקות.


5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


6. מכבים את האש, מוסיפים 1 כף חמאה ומערבבים פנימה פטרוזיליה.


7. מגישים!

תגובות (1)
  • מ
    מיכל וקסלר
    9/6/2023

    טעים מאוד וקל להכנה

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות

הגדרות נגישות
בכל שלב ניתן ללחוץ a ו- 1 לפתיחת התפריט

דלג/י ל:

ניווט בעזרת המקלדת
ניגודיות גבוהה
צבעים עזים
גווני אפור
מניעת ריצוד
הדגשת קישורים
הדגשת כותרות
גופן קריא
התאמת גודל הפונט
התאמת זום

הצהרת נגישות