פונדנט שוקולד קלאסי

פונדנט שוקולד קלאסי

17/12/2022
3 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון לפונדנט שוקולד קלאסי – עוגת שוקולד חמה עם שוקולד נמס. קינוח צרפתי קלאסי שכל אחד יכול להכין בבית בקלי קלות ועם 5 מצרכים פשוטים בלבד. קינוח מושלם ליום האהבה, לימי הולדת, לחגים ועוד.
רמת קושי
בינוני
מנות
3
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
צרפתי
מצרכים
    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 5 כפות (75 גרם) חמאה
    • 2 ביצים
    • 3 וחצי כפות (43 גרם) סוכר
    • 1/4 כוס (35 גרם) קמח
    • קורט מלח
    • אבקת סוכר
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל180 מעלות. משמנים בחמאה את שלושת התבניות, מצפים באבקת קקאו ומכניסים למקרר למשך 10 דקות.
  2. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום, מוסיפים חמאה. מניחים את הקערה על בן מארי (סיר עם מים רותחים). ממיסים את השוקולד. מסירים מהאש ומצננים מעט.
  3. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר ומלח, עד לקבלת תערובת בהירה וסמיכה.
  4. יוצקים לאט את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
  5. מנפים פנימה קמח ומערבבים רק עד להטמעה.
  6. יוצקים לתבניות. ממלאים בערך 80% מגובה התבנית.
  7. אופים במשך 10-11 דקות.
  8. ניתן לאכול ישר מהתבנית או להפוך על צלחת, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

פונדנט שוקולד

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות