פודינג שוקולד

פודינג שוקולד

23/11/2021
2 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לפודינג שוקולד ללא ביצים - קינוח קל להכנה, טעים במיוחד עם טעם שוקולדי עשיר ומפנק. קינוח ללא גלוטן וכשר לפסח.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 60 גרם שוקולד מריר
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב
    • 1/4 כוס (60 מ"ל) שמנת מתוקה
    • 2 כפות (15 גרם) אבקת קקאו
    • 3 כפות (30 גרם) קורנפלור
    • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1/4 כפית מלח
הוראות הכנה

1. קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בצד.
 
2. בסיר בגודל בינוני מערבבים סוכר, קורנפלור, קקאו ומלח. בהדרגה, תוך כדי ערבוב, מתחילים להוסיף חלב, עד ששמקבלים תערובת חלקה וללא גושים.
 
3. מניחים את הסיר על אש אש בינונית, מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד להסמכה. מוסיפים שמנת מתוקה, שוקולד מריר קצוץ ומערבבים עד שהשוקוד נמס לחלוטין. מכבים את האש ומוסיפים תמצית וניל.
 
4. מעבירים לכוסות הגשה, מצננים לטמפרטורת החדר ואז מעבירים למקרר עד להגשה.
 
5. ניתן להגיש את הפונידג חם או קר.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות