הוראות הכנה
1. מרפדים בנייר אפיה תבנית אינגליש קייק/תבנית מלבנית 10X20 ס"מ או כל תבנית בגודל דומה. מניחים בצד.
2. בקערה, מערבבים קורנפלור וקקאו. בהדרגה ותוך כדי ערבוב שופכים פנימה 1 כוס (240 מ"ל) חלב. מערבבים עד שמקבלים תערובת חלקה וללא גושים. מעבירים נרך מסננת על מנת לוודא שאין גושים. מניחים בצד.
3. בסיר גדול מאחדים את יתרת החלב, שמנת מתוקה, סוכר, ומלח. מניחים את הסיר על גבי להבה בינונית ומבשלים עד שהסוכר נמס. יוצקים פנימה את תערובת הקורנפלור, מבלשים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מסמיכה, כ10 דקות. מכבים את האש ומוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתאחד.
4. יוצקים את הבלילה אל התבנית שהכנו מראש. מכסים, נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר. מעבירים להתייצבות במקרר למשך 6 שעות לפחות.
5. הופכים את העוגה על גבי צלחת הגשה, מפזרים אבקת קקאו ומגישים!
הערות:
• על מנת להפוך לפרווה אפשר להשתמש בחלב קוקוס וקרם קוקוס התאמה. גילוי נאות: מעולם לא ניסיתי לעשות זאת, לכן לא יכול להתחייב על התוצאה.
האימייל שלך לא יוצג באתר