הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל170 מעלות. מרססים את התבנית בשמן ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה מערבלים ביצים וסוכר, עד לאיחוד.
3. מוסיפים שמן, דבש, מלח, תמצית וניל ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים תה ומערבלים עד לאיחוד.
לתה: לכוס מים חמים (240 מ"ל) מוסיפים שקית תה אחת ומניחים לשבת במשך 10 דקות.
4. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון ומערבבים רק עד להטמעה.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית.
6. אופים במשך 40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
7. מניחים להתקרר מעט, ואז משחררים מהתבנית.
8. בינתיים מכינים את הסירופ: בקערה קטנה מערבבים מים חמים ודבש.
9. כשהעוגה מוכנה, יוצקים את הסירופ מעל.
10. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
הערות:
האימייל שלך לא יוצג באתר