הוראות הכנה
1. במעבד מזון מרסקים את הביסקווטים, מוסיפים חמאה ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 23-24 ס"מ. משטחים את שכבת הביסקוויטים ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. מכינים את מחית המנגו: חותכים את המנגו לקוביות, מעבירים לעמבד מזון או בלנדר עוצמתי ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה. מחלקים לשתי מנות: 500 גרם ו300 גרם. מניחים בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
4. בקערה גדולה מניחים את גבינת השמנת, מערבלים עד שהגבינה חלקה וללא גושים. מוסיפים שמנת להקצפה, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת רכה ואוורירית.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 15-20 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי.
6. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס, את החלק הגדול של מחית המנגו (500 גרם), מיץ לימון וגרידת לימון אל תערובת עוגת הגבינה. מערבלים במהירות איטית עד לאיחוד מלא.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 2 מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד מלא.
8. יוצקים את המילוי על גבי תחתית הביסקוויטים ומעבירים למקפיא בזמן שמכינים את הציפוי.
9. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
10. בסיר קטן מניחים מחית מנגו (300 גרם), מים ובוכר. מחממים על גבי להבה בינונית עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין הספוח ומערבבים עד שהג'לטין נמס ומתאחד. נונתים להתקרר לטמפרטורת החדר.
11. יוצקים על גבי העוגה. מעבירים להתייצבות במקרר לכ6 שעות לפחות.
שלום. האם אפשר לא להוסיף את השוקולד הלבן וזה יהיה מספיק יציב. אשמח לתשובה תודה מראש
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר