הוראות הכנה
1. בקערה מערבבים קמח, אבקת קקאו, סודה ומלח. מניחים בצד.
2. בקערה גדולה מקרימים (מקציפים עד לתערובת רכה ואוורירית) את החמאה והסוכרים. מוסיפים ביצה, חלב/ריוויון, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד מלא, מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים עד להטמעה.
3. מעבירים את הקערה למקרר לכ30 דקות.
4. מחממים את התנור ל180 מעלות.
5. לוקחים מהתערובת בערך כף ומגלגלים לכדורים. מסדרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, משאירים רווח של כ4-5 ס"מ.
6. אופים במשך 10-11 דקות, עד להתקשות בקצוות העוגיות, אך שעדיין יהיו רכות במרכז.
7. נותנים להתקרר כ10 דקות, לאחר מכן מעבירים לרשת צינון לצינון מוחלט.
האימייל שלך לא יוצג באתר