הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים קמח ואבקת אפיה.
3. בקערה גדולה נוספת טורפים ביצים וסוכר עד שהתערובת הופכת לאוורירית ומשנה צבע. מוסיפים חלב, חמאה מומסת, מחית וניל וגרידת לימון. מערבבים היטב.
4. מוסיפים את הקמח בהדרגה אל החומרים הרטובים ומערבבים עד שנוצר בצק רך.
5. לוקחים כ30 גרם מהבצק ויוצרים כדורים. מניחים על תבנית עם נייר אפיה ומשאירים מעט מרווח. לוחצים מעט את הכדורים מלמעלה. אופים 10-12 דקות.
6. בנתיים מכינים את המילוי: בקערה מערבבים ריקוטה, סוכר, גרידת תפוז ומחית וניל. מערבבים עד שהכל מתאחד. מעבירים לשק זילוף.
7. כל עוד העוגיות חמות יוצרים חורים בתחתית העוגיות בעזרת סכין או כף. ממלאים במילוי וסוגרים משני הצדדים.
8. בקערה קטנה מערבבים מיץ אפרסקים וצבע מאכל. טובלים את העוגיות בנוזל ואז מגלגלים בסוכר. אפשרות נוספת היא למרוח בעזרת מברשת ואז לגלגל בסוכר. לבסוף מעטרים בעלי נענע לקבלת מראה של אפרסקים אמיתיים.
העוגיות במיטבן ביום ההכנה.
האימייל שלך לא יוצג באתר