הוראות הכנה
1. מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד לשלב מאוחר יותר.
2. עוף: מתבלים את חתיכות העוף במלח, פלפל ואבקת שום. מערבבים ומניחים בצד.
3. מכינים את הבלילה: בקערה גדולה טורפים ביצה עם מלח ואבקת שום. מוסיפים מים קרים ומערבבים, מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים קורנפלור, שמן, אבקת אפייה ומערבבים היטב עד לקבלת תעורבת חלקה. אם הבלילה סמיכה מדי מוסיפים מעט מים, אם הבלילה דלילה מדי מוסיפים מעט קמח.
4. מעיבירם את קוביות העוף אל הבלילה ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא.
5. בסיר מחממים שמן ל180 מעלות.
6. מטגנים את חתיכות העוף המכוסות בבלילה, מעט בכל פעם (5-6 חתיכות) במשך 1-2 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהשמן ומטגנים את שאר החתיכות.
7. לאחר שכל החתיכות טוגנו פעם אחת, מטגנים אותן שוב, הפעם בנגלה אחת או שתיים, במשך כ5 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שיבושלו באופן מלא. מעבירים לנייר סופג.
8. אל מחבת גדולה מוזגים את הרוטב שהכנו, מחממים מעט ומוסיפים את כל חתיכות העוף. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים שומשום ומערבבים עד שכל חתיכות העוף מכוסות היטב.
האימייל שלך לא יוצג באתר